Omistajat

ESITTELY

Keitä ovat ihmiset yrityksen takana?

 

Jari Järvenpää


Olen Kankaanpääläinen 38-vuotias automekaanikko. Asun maalla vaimon ja kahden lapsen kanssa. Harrastuksiini kuuluu moottoriurheilu, lenkkeily ja maastopyöräily. Arvostan rehellisyyttä ja terveitä elämäntapoja.

 

 

Henri Sinkkonen


Olen Kankaanpääläinen 35-vuotias auto-ja konemyyjä. Asun maalla vaimon ja kahden lapsen kanssa. Harrastuksiini kuuluu moottoriurheilu, lenkkeily, avantouinti ja kuntosali. Arvostan avoimuutta, huumorintajua ja sitä, että asiat tehdään niin kuin on sovittu.

 

 

Olemme tunteneet yli kymmenen vuotta ja asumme Kankaanpään Venesjärvellä naapureina. Virastotalon ostopäätös syntyi kosteahkon mökki-illan jälkeen saunan lauteilla.

”Meillä ei ole ongelmia, on ainoastaan ratkaisuja.”

Meille on ensiarvoisen tärkeää pitää vuokralaisista ja tiloista hyvä huoli. Haluamme, että haasteellisissa tilanteissa vuokralaisen olisi mahdollisimman helppo ottaa suoraan yhteyttä meihin. Näin ollen saamme heti tiedon haasteesta ja pystymme ratkaisemaan sen mahdollisimman nopeasti. Käytämme mielellämme paikallisten pienyrittäjien palveluja tilojen ylläpidossa ja palveluiden kehittämisessä.